Contact met Wendy

Contact met Wendy


contactVoor het maken van afspraken voor regressietherapie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Het is handig als je jezelf daarbij even voorstelt en alvast beknopt aangeeft waar het over gaat.

Je kunt het reactieformulier ook gebruiken voor vragen over regressie en andere diensten die ik aanbied. Heb je vragen over kosten, vergoedingen, de aanmeldprocedure, doelgroep e.d.? Alles staat op de website. Lees dus eerst de info pagina!

NB: Momenteel krijg ik veel mails van mensen die kennelijk een verkeerd beeld hebben van de diensten die ik aanbied. Ik ben psychologe en reincarnatietherapeute, geen medium of exorcist. Gelieve mij alleen te mailen over kwesties die te maken hebben met therapie en zelfontwikkeling.

Voor beroepsmatige vragen over interviews, gastdocentschap of andere free-lance activiteiten ben ik ook bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes rond de praktijk of mijn boeken, het verschijnen van mijn nieuwe boek(en) en artikelen op de site en mijn blog?
Gebruik dan deze link om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Gebruik s.v.p. onderstaand contactformulier voor vragen en aanmeldingen

Contact opnemen