contactVoor het maken van afspraken voor regressietherapie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.
Het is fijn als je jezelf daarbij even voorstelt en alvast beknopt aangeeft waar het over gaat en waar je belangstelling naar uit gaat. Maar ook als je iets leuks te melden hebt, kun je het reactieformulier gebruiken.

(PS het komt een enkele keer wel eens voor dat ingevulde formulieren in de spamfilter verdwijnen – stuur in geval van twijfel nogmaals een bericht.)

Je kunt het reactieformulier ook gebruiken voor vragen over regressie en andere diensten die ik aanbied.

Heb je vragen over kosten, vergoedingen, de aanmeldprocedure e.d.? Alles staat op de website. Lees dus eerst de info pagina!

Check ook eerst even of je wel onder de doelgroep valt waar ik mee werk.
Ik krijg veel mails van mensen die duidelijk niet onder mijn doelgroep vallen of vragen naar de bekende weg, en al deze mails beantwoorden zou een te grote belasting zijn voor mijn tijd en energie. Als je geen reactie krijgt op je vraag, is het mogelijk dat deze al wordt beantwoord op de website, of dat je niet onder de doelgroep valt.

(NB: Voor alle duidelijkheid en wellicht ten overvloede: ik ben reincarnatietherapeute en psychologe, geen excorcist, geen medium en geen paragnost.)

Voor beroepsmatige vragen over interviews, gastdocentschap of andere free-lance activiteiten ben ik ook bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes rond de praktijk of mijn boeken, het verschijnen van mijn nieuwe boek(en) en artikelen op de site en mijn blog?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Gebruik s.v.p. dit contactformulier voor vragen en aanmeldingen

[contact-form-7 404 "Not Found"]