Contact met Wendy

Contact met Wendy


contactVoor het maken van afspraken voor regressietherapie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Het is handig als je jezelf daarbij even voorstelt en alvast beknopt aangeeft waar het over gaat. Maar ook als je iets leuks te melden hebt, kun je het reactieformulier gebruiken.

Wegens werkzaamheden aan de site kan het contactformulier soms haperen. Dan kun je me ook bereiken op:  info @ reincarnatietherapie . com (spaties weghalen).

Je kunt het reactieformulier ook gebruiken voor vragen over regressie en andere diensten die ik aanbied. Heb je vragen over kosten, vergoedingen, de aanmeldprocedure, doelgroep e.d.? Alles staat op de website. Lees dus eerst de info pagina!

Voor beroepsmatige vragen over interviews, gastdocentschap of andere free-lance activiteiten ben ik ook bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes rond de praktijk of mijn boeken, het verschijnen van mijn nieuwe boek(en) en artikelen op de site en mijn blog?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Gebruik s.v.p. dit contactformulier voor vragen en aanmeldingen

Contact opnemen