Welkom bij de Praktijk voor Regressietherapie van Wendy Gillissen, auteur en reincarnatietherapeute

Welkom bij de Praktijk voor Regressietherapie van Wendy Gillissen, auteur en reincarnatietherapeute

10271
3
welkom reincarnatietherapie wendy gillissen regressietherapie dromen vorige levens sjamanisme nieuwtijd ascentie

Welcome to the site of the Practice for Past life therapy by Wendy Gillissen, M.A.! Visit the English version here.

Zeventien jaar na de lancering van mijn eerste site was het wel eens tijd voor vernieuwing, dus hier is hij dan: welkom op de geheel vernieuwde en interactieve website voor de praktijk voor regressie-en reïncarnatietherapie!

Lees een groeiende collectie artikelen over reïncarnatie, dromen, engelen en tweelingzielen, HSP, spiritualiteit in het dagelijks leven, nieuwetijdsdenken, en bewust creatorschap. De meesten werden tevens gepubliceerd op Nieuwetijdskind.

Mijn column over dromen in spiritueel maandblad Paravisie van 2015 kun je hier tevens integraal lezen.

Maak kennis met mijn in de Verenigde Staten bekroonde spirituele roman De Vloek van de Tahiéra, ontdek de wortels van dit bijzondere verhaal, lees de recensies of krijg een ‘sneak preview’ van het vervolg: De Zoektocht naar Tzanáta.

Snuffel lekker rond in de webshop met aanbevolen boeken, artikelen en muziek: met elke aankoop via de webshop steun je deze site.

Wees welkom om mee te praten op mijn blog of deel je ervaring via de reactieformulieren.

Word lid van de nieuwsbrief en ontvang aankondigingen van de nieuwste artikelen, nieuwtjes, en hoor het als eerste wanneer mijn nieuwste boek verschijnt.

Voor vragen over en aanmeldingen voor reïncarnatietherapie, droomworkshops en andere diensten in mijn praktijk gebruik je het beste het antwoordformulier op de contactpagina.

Heb je belangstelling voor regressietherapie? Lees dan vooral de algemene pagina met uitleg over regressie en de praktische informatie over kosten, aanmeldingen etc.

Ook voor regressie voor kinderen via de ouder en innerlijk kindwerk kun je op de site terecht.

Veel plezier en inspiratie bij je bezoek!

Hartelijke groeten, Wendy Gillissen

Update augustus 2017: wegens problemen met hackers kan de website af en toe tijdelijk uit de lucht zijn, en zijn de gezellige huisstijl kleuren even verdwenen. We zijn ermee aan het werk en het wordt zo spoedig mogelijk opgelost!

Voor meer informatie kun je ook het contactformulier gebruiken.

3 COMMENTS

  1. Interessant artikel over reïncarnatie, multidementionale ziel. Iets in mij is bewust van deze ” stelling” ook geintreseerd om zelf te ervaren wat ik toe kan voegen bij mijn reizende ziel. Ik voel dat ik wat mis…een inzicht over een bepaald thema. Van alle kanten bekeken…veel onderzoek gedaan. Veel geleerd bewust geworden en opgelost. Maar dit…nu in mijn tweede jaar hypnotherapie en practitioner…de lessen van reïncarnatie komen er aan.
    Ben benieuwd wat dit deel van mijn ziel…mij wilt zeggen. Ik kan het niet horen…
    Dank je wel voor dit prachtige artikel…ik ga verder lezen op he site en zal hem delen met onze hypno groep! Succes!
    Liefst Tanja

LEAVE A REPLY