Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

14788
3
welkom reincarnatietherapie wendy gillissen regressietherapie dromen vorige levens sjamanisme nieuwtijd ascentie

Welkom op de geheel vernieuwde en interactieve website voor de praktijk voor regressie-en reïncarnatietherapie van Wendy Gillissen!

Lees een groeiende collectie artikelen over reïncarnatie, dromen, engelen en tweelingzielen, HSP, spiritualiteit in het dagelijks leven, nieuwetijdsdenken, en bewust creatorschap. De meesten werden tevens gepubliceerd op Nieuwetijdskind.

Mijn column over dromen in spiritueel maandblad Paravisie van 2015 kun je hier tevens integraal lezen.

Maak kennis met mijn in de Verenigde Staten bekroonde spirituele roman De Vloek van de Tahiéra, ontdek de wortels van dit bijzondere verhaal, lees de recensies of krijg een ‘sneak preview’ van het vervolg: De Zoektocht naar Tzanáta.

Snuffel lekker rond in de webshop met aanbevolen boeken, artikelen en muziek: met elke aankoop via de webshop steun je deze site.

Wees welkom om mee te praten op mijn blog of deel je ervaring via de reactieformulieren.

Word lid van de nieuwsbrief en ontvang aankondigingen van de nieuwste artikelen, nieuwtjes, en hoor het als eerste wanneer mijn nieuwste boek verschijnt.

Voor vragen over en aanmeldingen voor reïncarnatietherapie, droomworkshops en andere diensten in mijn praktijk gebruik je het beste het antwoordformulier op de contactpagina.

Heb je belangstelling voor regressietherapie? Lees dan vooral de algemene pagina met uitleg over regressie en de praktische informatie over kosten, aanmeldingen etc.

Ook voor regressie voor kinderen via de ouder en innerlijk kindwerk kun je op de site terecht.

Veel plezier en inspiratie bij je bezoek!

Hartelijke groeten, Wendy Gillissen

Voor meer informatie kun je het contactformulier gebruiken.