Home Contact met Wendy

Contact met Wendy

 

egressietherapie

Voor het maken van afspraken voor regressietherapie kun je contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Stel jezelf daarbij even voor en geef s.v.p. alvast een beetje aan waar het over gaat.

Ik werk in principe niet via Skype, Zoom etc., maar voor clienten waar ik al mee werk bied ik incidenteel, indien men niet in staat is naar de praktijk te komen, in geval van overmacht bij uitzondering sessies per telefoon aan.

Je kunt het contactformulier ook gebruiken voor vragen over regressie en andere diensten die ik aanbied die niet worden behandeld op de website en het bestellen van gesigneerde boeken. Heb je vragen over tarieven en vergoedingen, de aanmeldprocedure en locatie, doelgroep en contra-indicaties? Klik dan hier voor de info pagina.

Ik streef ernaar binnen 4 werkdagen te reageren.
Wegens mijn drukke en veelzijdige werkzaamheden ben ik helaas niet in staat persoonlijk te reageren op mails van belangstellenden die niet tot de doelgroep behoren of waarvan ik inschat dat ik niet de juiste therapeut ben om ze bij te staan met hun hulpvraag. Als je binnen een week geen reactie hebt gekregen, adviseer ik contact op te nemen met een andere hulpverlener, therapeut of coach: bijvoorbeeld via mijn beroepsvereniging EARTh.

Krijg je geen antwoord en vermoed je dat er iets is misgegaan met het contactformulier? Mail dan
info @ reincarnatietherapie.com (anti-spam spaties verwijderen)

Social media
Voor berichten van de praktijk, over mijn boeken en publicaties of gewoon grappige dingen die ik tegenkom op internet kun je naast deze site mijn openbare Facebook pagina bezoeken.

Voor beroepsmatige vragen over interviews, gastdocentschap of andere free-lance activiteiten ben ik ook bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes rond de praktijk of mijn boeken, het verschijnen van mijn nieuwe boek(en) en artikelen op de site en mijn blog?
Gebruik dan deze link om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Gebruik s.v.p. onderstaand contactformulier voor vragen en aanmeldingen

 

Contact opnemen