Contact met Wendy

Contact met Wendy

contact
Voor het maken van afspraken voor regressietherapie kun je contact opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Het is fijn als je jezelf daarbij even voorstelt en alvast beknopt aangeeft waar het over gaat.

Je kunt het contactformulier ook gebruiken voor vragen over regressie en andere diensten die ik aanbied. Heb je vragen over tarieven en vergoedingen, de aanmeldprocedure, doelgroep en contra-indicaties? Alles staat op de website. Lees dus eerst de info pagina!

NB: Ik krijg veel mails van belangstellenden die niet tot mijn doelgroep behoren. Het kost te veel tijd en energie deze allemaal te beantwoorden. Lees dus svp eerst de informatie op de info pagina of de doelgroep pagina. Goed om te weten: in verband met mijn drukke praktijk, schrijverschap en spirituele bezigheden kan ik gewoonlijk slechts een beperkt aantal nieuwe clienten aannemen. Ook goed om te weten: de praktijk is gevestigd op de 2e verdieping van een pand uit begin 1900 zonder lift, dus helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Social media
Voor berichten van de praktijk, over mijn publicaties of gewoon grappige dingen die ik vind op internet kun je naast deze site mijn openbare Facebook pagina bezoeken.

Voor beroepsmatige vragen over interviews, gastdocentschap of andere free-lance activiteiten ben ik ook bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes rond de praktijk of mijn boeken, het verschijnen van mijn nieuwe boek(en) en artikelen op de site en mijn blog?
Gebruik dan deze link om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Gebruik s.v.p. onderstaand contactformulier voor vragen en aanmeldingen

Contact opnemen