Home Artikelen drs. Wendy Gillissen, regressietherapeute

drs. Wendy Gillissen, regressietherapeute

29933
3
de vloek van de tahiera

Welkom op de website voor de praktijk voor regressietherapie en reïncarnatietherapie van Wendy Gillissen! Wendy is psychologe en inmiddels al meer dan 15 jaar ervaren regressietherapeut en reïncarnatietherapeut.
wendy gillissen
Zij is gespecialiseerd in het werken met HSP, dromen, narcistisch misbruik en de gevolgen van narcisme in het gezin, aanhechtingen en niet-eigen energieën (aura lifters van allerlei aard, zoals ”archonten”), innerlijk kindwerk, geboortetrauma, chronische verwaarlozing, misbruik en mishandeling, trauma in het algemeen, en problemen met sensitiviteit en latent mediamieke talent.

Bij haar werk maakt ze met veel plezier en enthousiasme gebruik van de inzichten die psychologische astrologie kan geven.

tahiéraHaar column over dromen in spiritueel maandblad Paravisie kun je hier tevens integraal lezen.

Maak kennis met Wendy’s in de Verenigde Staten bekroonde spirituele roman awardDe Vloek van de Tahiéra, ontdek de wortels van dit bijzondere verhaal, lees de recensies , en maak kennis met het in 2020 verschenen vervolg: De Zoektocht naar Tzanáta. Of lees een ”sneak preview” van het derde deel in wording: Het Verloren Land.

Word lid van de nieuwsbrief en hoor het als eerste wanneer haar nieuwste boek verschijnt.

Voor vragen over en aanmeldingen voor reïncarnatietherapie, droomworkshops en andere diensten gebruik je het beste het antwoordformulier op de contactpagina.

Heb je belangstelling voor regressie- en reïncarnatietherapie? Lees dan vooral de algemene pagina met uitleg over regressie en de praktische informatie over kosten, aanmeldingen etc. Kijk ook even of je tot de doelgroep behoort. Ook de pagina over wat je wel en niet kunt verwachten van regressietherapie in de praktijk kan nuttig zijn eerst even door te nemen.

Ook voor regressie voor kinderen via de ouder en innerlijk kindwerk kun je op de site terecht.wendy gillissen

Wendy schrijft een groeiend aantal artikelen over narcisme en begeleidt veel mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt in de context van spirituele groei, verborgen narcisme of narcisme in de familie.

Sinds eind mei 2024 verzorgt Wendy op verzoek ook regressietherapie in Catalonië, Noord-Spanje.

Veel plezier en inspiratie bij je bezoek! Voor meer informatie kun je het contactformulier gebruiken.
© drs. Wendy Gillissen, 2024
wendy gillissen

3 COMMENTS

  1. Interessant artikel over reïncarnatie, multidementionale ziel. Iets in mij is bewust van deze ” stelling” ook geintreseerd om zelf te ervaren wat ik toe kan voegen bij mijn reizende ziel. Ik voel dat ik wat mis…een inzicht over een bepaald thema. Van alle kanten bekeken…veel onderzoek gedaan. Veel geleerd bewust geworden en opgelost. Maar dit…nu in mijn tweede jaar hypnotherapie en practitioner…de lessen van reïncarnatie komen er aan.
    Ben benieuwd wat dit deel van mijn ziel…mij wilt zeggen. Ik kan het niet horen…
    Dank je wel voor dit prachtige artikel…ik ga verder lezen op he site en zal hem delen met onze hypno groep! Succes!
    Liefst Tanja

Reacties zijn gesloten.