Home Phsycological Astrology

Phsycological Astrology

psychologische astrologie horoscoopPsychologische astrologie

Psychologische astrologie is een geweldige manier om jezelf te leren kennen en je unieke kwaliteiten als individu te onderzoeken.
De geboortehoroscoop geeft aanwijzingen voor de manier waarop je functioneert als mens en hoe je je leven kunt inrichten op de voor jou meest natuurlijke en succesvolle manier.

Wat is psychologische astrologie?

Een horoscoop geeft symbolisch weer hoe je drijfveren en behoeften zichzelf neigen uit te drukken.
Je kunt erin zien hoe je op de voor jou meest natuurlijke wijze je potentiële mogelijkheden kunt verwezenlijken.

De geboortehoroscoop geeft een schematisch overzicht van de posities van
de Zon, de Maan en de planeten op het moment van je geboorte.

In een astrologieconsult bespreek ik samen met de cliënt de geboortehoroscoop (dwz de horoscooptekening, oftewel uitdraai).
Afhankelijk van wat de horoscoop laat zien en de vragen van de cliënt zijn onderwerpen die daarbij aan de orde kunnen komen:

  • Wat is het potentieel van je geboortehoroscoop, gesymboliseerd door de planeetstanden, huizen, aspecten enz.? Wat zijn je valkuilen en sterke punten?
  • Wat zijn de obstakels die je daarbij tegen kunt komen volgens je horoscoop en hoe ga je daarmee om?
  • Welke aanwijzingen geeft de horoscoop je om dat potentieel te realiseren en je spanningsaspecten voor je te laten werken ipv tegen je?

Bij het bespreken van de aanwijzingen die de horoscoop geeft voor het beantwoorden van bovenstaande (en andere) vragen, werk ik geen standaard lijstje af maar werk ik vanuit mijn enthousiasme en intuïtie met als basis mijn kennis van psychologische astrologie, psychologie en mythologie.

Consulten
In het astrologieconsult wordt je gehele geboortehoroscoop besproken op
een manier waarop je deze kunt relateren aan je dagelijks leven.
Zo komen aan bod aanleg en karakter, talenten en obstakels, werk, mogelijke innerlijke conflicten en terugkerende patronen in je leven, relaties en familieomstandigheden, je doelen en aspiraties, karmische levenskwesties, enzovoort.

Ook is het mogelijk het consult toe te spitsen op een bepaald thema in je leven, bijvoorbeeld over relaties of werk. Ik maak geen geschreven verslag van de horoscoop; je kunt notities maken tijdens de reading of opname-apparatuur meenemen.

Praktische info
Een algemeen astrologieconsult duurt 2 uur en kost €120,-

Voor meer informatie of aanvraag van een consult kun je het contactformulier gebruiken.