Home Wendys webshop

Wendys webshop

Welkom in de webshop!

Hier kun je een groeiend aantal aanbevolen spirituele boeken, producten, muziek en diensten vinden.
Met de aankoop van de producten in deze webshop steun je deze site!

Wendy’s boeken

Als je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen, kun je deze rechtstreeks bij Wendy bestellen. Gebruik daarvoor het formulier op de contact pagina. Houd er rekening mee dat er dan wat verzendkosten bijkomen.

Ascentie, lichtwerk, nieuwetijdsdenken

Natuurwezens, natuurrijken, deva’s, engelen
webshop boeken cd dvd engelen deva's natuurwezens mensen nieuwe tijdNatuurwezens en mensen: samen op weg naar de nieuwe Tijd
Nienke Riemersma e.a.
ISBN: 9789461767011
Dit boek begint als een sprookje. Maar al snel nemen de schrijvers u mee in hun belevenissen met elfen, kabouters en vele anderen. Mensen en natuurwezens vinden elkaar terug. Mede met steun van engelen helpen ze om natuurwezens hun kracht te laten herwinnen. In deze Nieuwe Tijd wordt de sluier dunner. De drie grote rijken: de Hemelse rijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens komen weer bijeen. Het doel is om samen eenheid, harmonie, vreugde en schoonheid te bevorderen en meer Hemel op Aarde te vestigen.
Zie voor meer informatie de website Natuurwezens

HSP HooggevoeligheidKeltisch

Native American

Reincarnatie


Dood en Bijna-dood ervaringen

Filosofie, meditatie en mindfulness

Dromen

Astrologie


Muziek
Hieronder vind je vooral muziek die mij inspireert bij het schrijven. Als je je wilt onderdompelen in de wereld(en) die mij inspireren, luister dan eens naar een van deze CD’s.

Meditatie en ontspanning