Home Even voorstellen

Even voorstellen

voorstellen wendy gillissenMijn naam is Wendy Gillissen. Ik ben geboren in Delft, in januari 1969. Al sinds mijn vroege kindertijd voelde ik een sterke connectie met de wereld van de oude Kelten, met Engeland, Wales en Schotland en later met de wereld van de Griekse Bronstijd. Tevens had ik al jong een sterke verbinding met het verleden, de geschiedenis en de energie van de aarde, de wereld van de elfen, geesten en elementalen.
Ook was ik op jonge leeftijd al gefascineerd door dromen, de dood, het leven na de dood en vorige levens, wellicht ietwat ongewoon voor een kind van zes of zeven!

Om een stevige basis voor mijn werk als reïncarnatietherapeute te hebben studeerde ik klinische Psychologie aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Ik studeerde af op een scriptie over het therapeutisch effect van droomwerk in groepen. Daarvoor verzorgde ik tevens mijn eerste droomgroepen.

Sindsdien heb ik droomgroepen geleid in een verscheidenheid aan locaties. Ik heb les gegeven aan de Trance Art Academie voor Hypnotherapie, bij het Oost West centrum in Rotterdam, in mijn eigen praktijk, etc. Ook heb ik bijscholingsworkshops voor professionals en hypnotherapie studenten gegeven bij Trance Art Academie in Den Haag.

even voorstellen wendy gillissen reincarnatietherapieNadat ik als psychologe afstudeerde in 1999 besloot ik het verlangen dat ik altijd al gehad had, volledig te omhelzen: werken met regressie-en reïncarnatietherapie. Ik werd lid van de NVRT en zette mijn eigen praktijk op in 2002.
Ik werk sinds 2005 als full-time regressietherapeut. Ik ben tegenwoordig lid van EARTh, the European Association of Reincarnation therapists.

In hetzelfde jaar merkte ik dat ik het stemmetje dat bleef aandringen dat ik moest schrijven niet langer kon negeren. Sinds de leeftijd van een jaar of zes wist ik dat ik wilde schrijven maar ik hield die drang vele jaren tegen. Na een bezoek aan een Grieks eiland waar ik meerdere levens heb geleefd brak de inspiratie definitief door en begon ik aan mijn eerste boek.

voorstellen wendy gillissen reincarnatietherapeutIn 2009 werd ‘De Vloek van de Tahiéra’, een spirituele avonturenroman over dromen, magie en de kracht van vergeving gepubliceerd in Nederland en uitgegeven in de Verenigde Staten.

Het boek ontving in de V.S. drie prijzen voor kleine uitgevers/zelfstandige auteurs.

Het was pas na de publicatie dat ik ontdekte dat ik eigenlijk het verhaal van mijn eigen vorige levens had geschreven.

Lees hier gratis de eerste 25 pagina’s van mijn spirituele avonturenroman in pdf formaat. Of bestel het boek bij bol.com.

De ontdekking zette een heel transformatieproces in werking waarin ik, als zoveel mensen in deze tijd, eindelijk de oeroude programmeringen los ging laten die mijn ware potentieel terughielden.
Daardoor zijn mijn communicatie en contact met de wereld van de geest en andere dimensies exponentieel aan het groeien. En ik beleef veel plezier aan de gesprekken!

dromen paravisie reincarnatie therapie regressie vorige levens hsp nieuwetijd wendy gillissenJe kunt voorbeelden van mijn avonturen in de andere wereld lezen op mijn blog The Company of Spirits.

Van begin 2014 tot en met augustus 2015 schreef ik tevens een column over dromen voor het spirituele maandblad Paravisie.

In mijn werk als therapeut en leraar is mijn aanpak luchthartig, vol humor en aards.
Ik kan me volledig vinden in de uitspraak van Jamie Sams dat als een spirituele leraar geen gevoel voor humor heeft, je beter de andere kant op kunt rennen!

wendy gillissen even voorstellenNatuurlijk is werken met trauma’s uit vorige levens en de kindertijd soms geen sinecure. Maar als therapeute die haar eigen ‘donkere nacht van de ziel’ heeft geëxploreerd en geheeld, kan ik de reis naar de diepere lagen van de ziel faciliteren en assisteren in het doorvoelen, uiten en helen van intense emoties. Als iemand die zelf door de Onderwereld is gegaan help ik cliënten de weg naar het hart van hun ware zelf te vinden, de schaduwen van pijn en angst op te lossen en het pure goud van hun prachtige ware Zijn te herontdekken.

wendy gillissen even voorstellenMijn passie is om mensen te helpen hun ware zelf te vinden en leven, los te laten wat de expressie van hun ware zelf tegenhoudt en hen te helpen een authentiek en krachtig leven te leiden.

Regressietherapie is daarbij een geweldig hulpmiddel.
Ik combineer het met psychologische astrologie, innerlijk kindwerk, energie healing en het losmaken van energetische aanhechtingen. Ik verwelkom desgewenst de assistentie van spirituele helpers en totemdieren, gidsen, engelen en opgestegen meesters. Maar als dat niet jouw ding is, laten we het gewoon achterwege.

Ik verzorg ook graag regressie sessies voor mensen die niet zozeer problemen ervaren, maar nieuwsgierig zijn naar de grotere geschiedenis van hun ziel en hun levens willen leren kennen.

Naast het werken in mijn praktijk, lesgeven en schrijven van artikelen voor websites als Inspirerend Leven en Nieuwetijdskind Magazine en het schrijven van mijn boeken, maak ik geïnspireerde sieraden en speel ik op de Keltische harp.

Welkom op mijn website en veel plezier bij je bezoek!

Heb je belangstelling voor regressie-en reincarnatietherapie, droomwerk, heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Gebruik dan het contactformulier.