Home Artikelen Helende meditaties

Helende meditaties

2164
0
helende meditaties

Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe creatieve project: helende meditaties.
Deze meditaties zijn bedoeld voor het in verbinding komen met en neerzetten van je prachtige ware Zelf op aarde.

De helende meditaties ondersteunen dit door:

❤ 1. Het verbinden met de stralen en frequenties van die energieën die ons geboorterecht zijn zoals de frequenties van liefde, gezondheid, inspiratie en creatieve expressie, kracht en zelfvertrouwen.
❤ 2. Helende regressie sessies naar de jeugd, vorige levens en andere dimensies.
❤ 3. Het opschonen van ons energieveld van wezensvreemde energieën en aanhechtingen en het terughalen van onze eigen energie.

Oplossen van obstakels

Ook wordt aandacht besteed aan het vinden en helen van de obstakels en pijnpunten die het doorstromen en realiseren van deze energieën en ons ware Zelf nog kunnen belemmeren.

Bewustwordingsproces

Deze krachtige helende meditaties zijn rustgevend, bekrachtigend en beknopt; je kunt ze meerdere malen afspelen en in verschillende fases van je bewustwordingsproces om het effect ervan nog te versterken.

Helende meditaties en kristallen

Omdat ik zeer graag werk met de energie van kristallen, neem ik ze regelmatig mee in de meditaties om ze extra te bekrachtigen. Voorbeelden zijn citrien, Arkansas bergkristal en Maria Magdalena opaalkwarts, en meesterkristallen als DOW kristallen en Brandberg kwarts. Omdat alles energie is, maakt tijd en plaats niet uit voor de effectiviteit van de kristallen – je kunt via de audio bestanden verbinding maken met hun bekrachtigende, helende en inspirerende wezensenergie.

Keltische harp

De meditaties worden ingeleid door mijn eigen Keltische harp composities.

Webshop

De helende meditaties zijn te vinden in de webshop van Lichtwerkersnederland. Ze worden regelmatig van extra ondersteunende inzichten voorzien door mijn blogs. Momenteel kun je er drie downloaden, en er volgen er het komende jaar nog veel meer!

Rechtstreekse links:

Helende meditatie
van de Roze Straal
(GRATIS introductie!)
roze straalHelende meditatie
van de Gouden Straal

helende meditatieHeel je relatie
met geld en overvloed
geld
Veel luisterplezier!

helende meditaties