Home Nieuws InspiredbyLegend spirituele sieraden

InspiredbyLegend spirituele sieraden

3860
0
inspiredbylegend

Inspiredbylegend bestaat sinds 2006: het is mijn eigen merk geïnspireerde sieraden van halfedelstenen en edelstenen, echt koper en echt zilver. Ik heb er door mijn drukke praktijk en mijn auteurschap niet zoveel tijd voor als ik zou willen, dus daarom is het aanbod altijd klein en elk Inspiredbylegend exemplaar uniek: op = op 😉
inspiredbylegendIk heb een grote affiniteit met stenen, mineralen en edelstenen. Als klein meisje van vijf, zes zat ik al op mijn hurken op het grindpad, pakte een keitje en dacht vol verwondering en eerbied bij mezelf: ”’Deze steen… is zo ontzettend oud… miljoenen miljoenen jaren oud…” (Ik had toen nog geen idee van de verschillende soorten mineralen en hun geologische leeftijd)

inspiredbylegendDe fascinatie voor stenen is altijd gebleven. Ik zie ze als levende wezens, met een kristallijnen lichaam en een eigen spirit. Vooral bij hoogfrequente nieuwetijdskristallen als bijvoorbeeld danburiet, meester kristallen, auraliet en super seven is voor mij goed te voelen dat er een wijs en hoogstaand wezen verbonden is met het kristal, of er zelfs in huist. Heel bijzonder en een feest om mee te communiceren in meditatie!

inspiredbylegendMaar alle stenen, mineralen en edelstenen hebben voor mij een eigen energie, een eigen trilling die je kunt voelen als je je ervoor openstelt. Een paar van mijn kostbaarste stenenvrienden zijn ”eenvoudige” keien die ik heb meegenomen uit mijn geliefde Griekenland!
inspiredbylegendEr zijn verschillende verkopers van mineralen en edelstenen. Sommigen verkopen ze alleen uit commercieel oogmerk, anderen hebben oog en eerbied voor de stenen als creaties van de natuur die respect verdienen, en kopen in bij mijnen die ethische principes hanteren. Twee ervan zijn Kacha stones: op ethische wijze gewonnen kristallen, gebaseerd in het prachtige Wales, en Klemco Distribution, een distributeur van authentiek auraliet 23 in Canada.

inspiredbylegendIk werk het liefst met natuurlijke materialen zoals echte (half)edelstenen, handgemaakt glas, hout, zilver, koper, etc. Maar ook andere materialen die een bepaalde betekenis voor iemand hebben kan ik verwerken in een sieraad.

Mijn creaties zijn verkrijgbaar via Etsy en Marktplaats. En op mijn sieraden blog kun je meer lezen over de stenen die ik erin verwerk.

Wegens mijn drukke praktijk heb ik geen winkel aan huis.

Heb je belangstelling voor een bepaald sieraad, heb je vragen of wil iets laten maken? Gebruik dan het contactformulier.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van sieraden die reeds verkocht zijn. Soms is het mogelijk iets vergelijkbaars te maken. Het huidige aanbod sieraden die direct verkrijgbaar zijn, is altijd te vinden via mijn Etsy shop.

inspiredbylegend

inspiredbylegend

inspiredbylegend

inspiredbylegend

inspiredbylegend