Home Regressie- en reïncarnatie therapie Praktische informatie

Praktische informatie

praktische informatie kosten regressie

Contact

Als je belangstelling hebt voor regressietherapie, kun je het beste een belafspraak maken via het contactformulier.
We spreken dan een tijdstip af voor een kort telefonisch overleg waarin we even kennis kunnen maken, voor therapie relevante gegevens doorspreken en desgewenst een afspraak maken voor de intake.

Intakegesprek

Therapie begint met een uitgebreid intakegesprek, waarin we samen gaan kijken wat je klachten zijn, welke gebeurtenissen en thema’s in je leven ermee te maken hebben en wat het doel is waar je naartoe wilt werken. Dit gesprek is tevens een kennismaking waarin ruimte is om vragen te stellen over de therapie, de werkwijze, enz.
Na het intakegesprek kun je beslissen of je vervolgens een afspraak wilt maken voor één of meerdere therapiesessies.

Hoeveel sessies?

Het aantal sessies dat nodig is is afhankelijk van de aard en complexiteit van het probleem en natuurlijk van je eigen wensen en therapiedoelen.
Ieder traject is individueel en onstaat organisch, op basis van jouw wensen en doelen.

Wachttijd

Houd rekening met een wachttijd van gemiddeld 1 – 4 weken bij het maken van de eerste afspraak. In verband met de drukte in de praktijk kan het handig zijn een aantal sessies van tevoren in te plannen, zodat je zeker weet dat je op de gewenste frequentie en data kunt komen. Desgewenst kun je  teveel geboekte sessies makkelijk weer afzeggen (mits op tijd!)

Bij sessies uit interesse is een intakegesprek niet altijd nodig. Bij het telefonisch overleg kunnen we vaststellen wat in jouw geval het verstandigst is.

Tarieven

Mijn uurtarief is vanaf 15 juni 2024 €75,- per uur wat neerkomt op €150 per sessie.

Overzicht
Vanaf juni 2024:
Het telefonische kennismakingsgesprekje is gratis.
De geboortehoroscoop met beknopte bespreking bij de intake is gratis.
De voorbereiding (een half uur voor je komst) is inbegrepen.
Intakegesprek: € 150,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Sessies: € 150,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Telefonische ondersteuning (alleen voor lopende clienten) € 75,- per uur incl. BTW
Uurtarief
andere werkzaamheden: € 75,- per uur incl. BTW

Betaalwijzen:
Ter plaatse met je app voor internet bankieren, Tikkie, of
contant na afloop van de sessie.

Indien gewenst kun je een betalingsbewijs krijgen, bijvoorbeeld voor je verzekeraar of de Belastingdienst.
Het is niet mogelijk achteraf of op rekening te betalen.
Mijn praktijk is aangesloten bij Medicas incasso. Voor de voorwaarden van Medicas zie deze link.

reincarnatietherapie regressie vorige leens wendy gillissen earth past life regression therapy

Vergoedingen

Ik ben lid van EARTh, de Europse organisatie van Reincarnatietherapeuten. Mijn werkzaamheden vallen meestal onder ‘alternatieve geneeswijzen’. Regressie- en reincarnatietherapie wordt niet vaak vergoed. Als je wilt weten of je sessies (deels) vergoed kunt krijgen, neem dan contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij.

Annuleringen

Als je verhinderd bent voor een intake of sessie, laat dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk 48 uur (twee dagen van tevoren) weten. Sessies die niet tijdig (uiterlijk een dag van tevoren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen.
Het gedegen voorbereiden van sessies en intakes kost namelijk tijd en energie. Bovendien kan ik, wanneer er niet binnen 48 uur geannuleerd wordt, geen andere cliënt meer inplannen.

Extra: horoscoop

Voor het intakegesprek maak ik altijd graag een uitdraai van je geboortehoroscoop om een snel inzicht in je persoonlijkheid en eventuele problematiek te bevorderen (dit is geen uitgeschreven rapport). De inzichten worden in het gesprek mondeling met je gedeeld. Dit is bij de kosten inbegrepen.

Taal

Ik verzorg sessies in het Nederlands en desgewenst in het Engels. Voor beide talen geldt dat het belangrijk is dat je ze als client behoorlijk beheerst: regressietherapie leunt voor een belangrijk deel op communicatie.

Adres en route

Sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Delft, Zuid-Holland, nabij het centrum.
Vanaf station Delft Centraal is het ongeveer 5-10 min. met de bus, of 15-20 min. lopen door het centrum. Voor een routebeschrijving kun je contact opnemen.

Telefonische sessies

In uitzonderingsgevallen is het ook mogelijk intakes of sessies per telefoon (Whatsapp of Google meetings bijvoorbeeld) te doen.

Regressie in Catalonië, Spanje

Binnenkort bestaat ook de mogelijkheid intakes en sessies in Catalonië, Spanje te doen, in een pittoresk huisje middenin in de bergen en natuur 1,5 uur rijden van Barcelona. Informeer bij Wendy voor de mogelijkheden.

Meer over regressietherapie

Voor meer informatie over regressie- en reïncarnatietherapie kun je de voorbeeldsessies lezen.
Of bezoek de site van EARTh, waar je video’s en artikelen over reïncarnatie kunt vinden.

Ook kun je een kijkje nemen bij de links waar je meer regressietherapeuten en opleidingen kunt vinden.

Huisregels

Wanneer je je aanmeld als cliënt aanmeldt in mijn praktijk, ga ik ervan uit dat je de volgende huisregels accepteert en onderschrijft:

1. Respect en volwassen gedrag
We behandelen elkaar met wederzijds respect. Dat houdt in dat er geen verbale of andere agressie is toegestaan, en dat we integer, respectvol, open en eerlijk communiceren. We nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen gedrag.
2. Openheid en informatie
Het is belangrijk dat voor de behandeling belangrijke informatie reeds bij het telefonsiche kennismakingsgesprek wordt gegeven (bijv. psychiatrische diagnoses, medicijnen, drugs e.d.). Het achterhouden hiervan kan leiden tot annuleren van de behandeling.
3. Tijd
De twee uur die ik inplan voor elke cliënt, ben ik qua aandacht en energie voor 100% voor die persoon aanwezig. Daar komt nog voorbereiding bij (lezen van het dossier, afstemmen). Zorg er dan ook voor, dat je op tijd komt.
4. Weet waar je aan begint
Er bestaan nogal wat ideeën over regressie die niet bepaald overeenstemmen met de praktijk. Lees je eerst in over regressie voor je je aanmeldt. Er is een overvloed aan informatie op deze en andere websites te vinden. Daarnaast werken therapeuten niet allemaal op dezelfde manier. Informeer je en stel bij twijfel vragen.
5. Bereid je voor op je sessie
Neem even de tijd om voor elke sessie te kijken waar je aan wilt werken. Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt. Kom niet op een lege maag, maar ook niet vlak na een zware maaltijd. En natuurlijk zorg je ervoor dat je voor een sessie geen alcohol of drugs (hebt) gebruikt – ook geen softdrugs!
6. Wees bereikbaar
Geef een werkend e-mail adres en telefoonnummer op, zodat ik je kan bereiken indien nodig. Geef wijzigingen s.v.p. tijdig door.
7. Regel je komst goed
Sessies zijn privé en vinden plaats zonder anderen erbij. In mijn praktijk is geen afzonderlijke wachtkamer beschikbaar; er is dus geen plaats om partners, vrienden of kinderen te laten wachten. Ik ben dol op honden, maar ook voor huisdieren is tijdens de sessie geen plaats, dit leidt te sterk af. Regel s.v.p. je oppas van tevoren.
Als iemand je brengt, kan die bijv. naar het gezellige centrum van Delft voor koffie of de IKEA (op loopafstand).
8. Annuleringen
Intakes of sessies die niet tijdig (uiterlijk een dag van tevoren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen, aangezien ik die tijd voor jou gereserveerd heb en dan geen andere cliënt of bezigheden meer in kan plannen.
9. Ziekte
Therapiesessies zijn niet mogelijk als je ziek bent; dat geldt ook voor een zware verkoudheid. Regressie kost energie, en als je ziek bent kun je je niet afdoende concentreren. Zeg dus op tijd af als je ziek bent.
10. Betalingen
De kosten voor intakes en sessies dienen direct te worden voldaan, contant of (liefst) met een app voor directe bankoverschrijving. Betaling kan wegens teleurstellende resultaten niet achteraf.
11. Derden
Sessies zijn een intieme aangelegenheid en in de eerste plaats therapeutisch bedoeld. De aanwezigheid van partners of vrienden zou daarop storend of belemmerend kunnen werken. Deze kunnen dus ook niet aanwezig zijn bij de sessie.
12. Opname-apparatuur
Video-of audio opnames zijn in de praktijk niet toegestaan omdat het teveel afleidt, én het in deze tijd onmogelijk is te weten wat ermee gebeurt. Accounts kunnen gehackt worden en anderen kunnen ermee aan de haal gaan.
13. Communicatie naast de sessies verloopt bij voorkeur via mail. Het verzetten van afspraken e.d. kan ook met Whatsapp.

Als bovenstaande wat schooljufferig klinkt: mijn stijl als therapeut is open, informeel, hartelijk en aards, echter ik heb gemerkt dat het met alle veranderingen in de maatschappij nodig werd meer duidelijkheid te geven over gedragsregels en grenzen. Alvast hartelijk dank voor je medewerking! ☺