prijzen regressietherapie dromenTarieven

Omdat ik regressietherapie betaalbaar en bereikbaar wil houden voor zoveel mogelijk mensen, is mijn uurtarief sinds 2008 ongewijzigd gebleven. De kosten voor levensonderhoud zijn sindsdien echter verder gestegen. Nu het kabinet de BTW op gewone producten heeft verhoogd merk ik dat het nu toch echt nodig is mijn tarief een klein beetje te gaan verhogen. Daarom heb ik besloten om voor het eerst in 10 jaar mijn uurtarief met 5 euro te verhogen naar 65 euro per uur (130 per sessie). Deze wijziging is ingegaan op 1 januari 2018.

Per 1 januari 2018:
Intakegesprekken: € 130,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Sessies: € 130,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Uurtarief andere werkzaamheden: € 65,- incl. BTW

Het telefonische kennismakingsgesprekje is gratis.
De geboortehoroscoop bij de intake is gratis.

Betaalwijzen:
-Ter plaatse met een app voor online bankieren, of
-Contant na afloop van de sessie.

Indien gewenst kun je een betalingsbewijs krijgen, bijvoorbeeld voor je verzekeraar of de Belastingdienst.
Wegens teleurstellende ervaringen is het niet meer mogelijk achteraf op rekening te betalen. Mijn praktijk is aangesloten bij Medicas incasso. Voor de voorwaarden van Medicas zie deze link.

reincarnatietherapie regressie vorige leens wendy gillissen earth past life regression therapy

Vergoedingen

Ik ben lid van EARTh, de Europse organisatie van Reincarnatietherapeuten. Als je wilt weten of je sessies (deels) vergoed kunt krijgen, neem dan contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij. Ik ben een zelfstandig gevestigd therapeut, je hebt dus geen doorverwijzing nodig.
Wel is het goed om te vermelden dat sessies door de meeste verzekeraars helaas nog niet vaak vergoed worden. Daar staat tegenover, dat regressietherapie een intensieve en veelal effectieve therapie is, waarbij de gemiddelde tijd tussen sessies kan bestaan uit 2, 3, 4 weken of in sommige gevallen langer.

Annuleringen

Als je verhinderd bent voor een intake of sessie, laat dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk een dag van tevoren weten.
Sessies die niet tijdig (uiterlijk een dag van tevoren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen, aangezien ik dan geen andere cliënt meer in kan plannen.

Extra: horoscoop

Voor het intakegesprek maak ik altijd graag een uitdraai van je geboortehoroscoop om een snel inzicht in je persoonlijkheid en eventuele problematiek te bevorderen (let op: dit is geen uitgeschreven rapport). De inzichten worden in het gesprek mondeling met je gedeeld. Dit is bij de prijs inbegrepen.

transformatieproces transformationTo give real service, you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity. ~Douglas Adams