prijzen regressietherapie dromenTarieven

Omdat ik regressietherapie betaalbaar en bereikbaar wil houden voor zoveel mogelijk mensen, was mijn uurtarief sinds 2008 ongewijzigd gebleven. De kosten voor levensonderhoud zijn sindsdien echter verder gestegen. Nu het kabinet de BTW op gewone producten heeft verhoogd merk ik dat het nu toch echt nodig is mijn tarief een beetje te gaan verhogen. Mijn uurtarief is per 1 januari 2020 70 euro per uur (140,- per sessie)

Overzicht
Per 1 januari 2020:
Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis.
De geboortehoroscoop met beknopte bespreking bij de intake is gratis.
Intakegesprek: € 140,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Sessies: € 140,- incl. BTW (duur: 2 uur)
Telefonische ondersteuning (alleen voor lopende clienten) € 70,- per uur incl. BTW
Uurtarief
andere werkzaamheden: € 70,- per uur incl. BTW

Betaalwijzen:
Ter plaatse met je app voor internet bankieren (geen Tikkie), of
Contant na afloop van de sessie.

Indien gewenst kun je een betalingsbewijs krijgen, bijvoorbeeld voor je verzekeraar of de Belastingdienst.
Het is niet mogelijk achteraf op rekening te betalen. Mijn praktijk is aangesloten bij Medicas incasso. Voor de voorwaarden van Medicas zie deze link.

reincarnatietherapie regressie vorige leens wendy gillissen earth past life regression therapy

Vergoedingen

Ik ben lid van EARTh, de Europse organisatie van Reincarnatietherapeuten. Als je wilt weten of je sessies (deels) vergoed kunt krijgen, neem dan contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij. Ik ben een zelfstandig gevestigd therapeut, je hebt dus geen doorverwijzing nodig.
Wel is het goed om te vermelden dat sessies door de meeste verzekeraars helaas nog niet vaak vergoed worden. Daar staat tegenover, dat regressietherapie een intensieve en veelal effectieve therapie is, waarbij de gemiddelde tijd tussen sessies kan bestaan uit 2, 3, 4 weken of in sommige gevallen langer.

Annuleringen

Als je verhinderd bent voor een intake of sessie, laat dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk een dag van tevoren weten.
Sessies die niet tijdig (uiterlijk een dag van tevoren) worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen, aangezien ik dan geen andere cliënt meer in kan plannen.

Extra: horoscoop

Voor het intakegesprek maak ik altijd graag een uitdraai van je geboortehoroscoop om een snel inzicht in je persoonlijkheid en eventuele problematiek te bevorderen (let op: dit is geen uitgeschreven rapport). De inzichten worden in het gesprek mondeling met je gedeeld. Dit is bij de prijs inbegrepen.

transformatieproces transformationTo give real service, you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity. ~Douglas Adams