Home Regressie- en reïncarnatie therapie Tweelingziel

Tweelingziel

tweelingzielTweelingziel

Als therapeut zie ik het fenomeen tweelingzielen in de eerste plaats als een verbinding op het niveau van de ziel. Op zielsniveau ben je al één met je tweelingziel.

Oude pijnstukken

Als er nu sprake is van ontmoetingen met een (mogelijke) incarnatie van je tweelingziel op aards, persoonlijk niveau, dan kunnen er allemaal oude stukken uit je jeugd, andere incarnaties en van het oertrauma gaan meespelen: angst voor verlies, afwijzing, eenzaamheid, in je eigen kracht staan, op eigen benen staan, enz.

Ontmoeting

Ik zie de ontmoeting met de twin als therapeut en ervaringsdeskundige vooral als een kans om oude stukken te helen bij jezelf zodat je zelf emotioneel, psychologisch en spiritueel in je kracht en op eigen benen kan gaan staan.

De ultieme staat van menselijke liefde is de vereniging van één ziel in twee lichamen. Sri aurobindo

Therapie

Wanneer ik met het thema twinsouls werk, is het therapeutische einddoel dus niet zozeer de vereniging op het aardse vlak, maar het helen van de oude pijnstukken bij de persoon zelf, zoals opgedaan in dit en vorige levens. Of er in dit leven een verbinding op aards vlak kan zijn, is dan eigenlijk niet eens zo belangrijk. Op zielsniveau ben je zoals gezegd al verbonden.

Als je jezelf nog probeert te helen VIA de ander, is het een recept voor drama, emotionele afhankelijkheid, en continuering van de oude pijnstukken en overlevingsstrategieën.

Natuurlijk is het een prachtig iets als je je tweelingziel op het aards vlak kunt ontmoeten en in alle bewustzijn samen zijn. Op eigen benen EN samen.

tweelingziel

Lees hieronder verder


Valkuilen

Valkuilen bij dit thema zijn echter als bijvoorbeeld de ander er ‘niet aan toe is’ (een enorme trigger voor oude stukken en daaruit voortkomend emotioneel touwtrekken, etc) of zelfs geen incarnatie van de tweelingziel is, maar een projectie van je eigen verlangen. Zie voor misvattingen en valse verbindingen ook mijn artikel op Nieuwetijdskind: Valse tweelingziel misvattingen en schijnconnecties.

Therapiedoel

Als therapeut zie ik het doel van regressietherapie rond het thema van de tweelingziel altijd als het helen van de oude pijnstukken van de cliënt, zodat die emotioneel en spiritueel in haar eigen kracht en licht kan gaan staan, in verbinding met haar eigen ziel.

De kans dat je dan zelf klaar bent voor het eventuele aardse samenzijn met je tweelingziel is dan uiteindelijk het grootst!

tweelingziel

Praktijk

In de praktijk begeleid ik vaak cliënten die de oude stukken, die zijn aangeraakt door de ontmoeting met hun twin willen uitwerken zodat ze hun eigen zielenpotentieel nog beter kunnen vervullen en sterker kunnen staan, al dan niet in contact met hun twin.

Deze sessies zijn individueel en bestaan veelal uit regressie naar vorige levens waarin pijnstukken met de twin zijn ontstaan om deze te helen, alsmede sessies naar de oer-incarnatie en/of incarnatie in dit leven.

Mocht je het gevoel hebben dat je hier iets aan kunt hebben, aarzel dan niet contact op te nemen via het contactformulier.