Home Tarot readings

Tarot readings

Wat is Tarot?
De Tarot is een manier om innerlijke processen zichtbaar te maken door middel van verschillende soorten kaarten en legsystemen. Het werkt op basis van het principe van ‘synchroniciteit’: het gegeven dat innerlijke en uiterlijke gebeurtenissen samen kunnen vallen, het zogenaamde ‘betekenisvolle toeval’.

Welke Tarot?
De Rider Waite bijvoorbeeld, is een bekend Tarot spel waarbij vragen over je leven, je relaties, je ontwikkeling e.d. kunnen worden uitgelegd door middel van leggingen als het ‘Keltisch Kruis’, de ‘Chakralegging’ of de ‘Keuzelegging’.

De Moeder Aarde kaarten of Medicijnkaarten van Jamie Sams zijn hier ook geschikt voor; hierbij wordt vaak de ‘Medicijnwiel’ – legging toegepast.

Ook de Osho Zen Tarot wordt gebruikt; deze geeft inzicht in jezelf waarbij de oosterse filosofie de grondslag vormt.

Ook de bekende ‘Inzichtkaarten’ en ‘Spirituele inzichtkaarten’ kunnen worden gebruikt als aanvulling op een Tarot legging. Deze geven vaak een prachtige samenvatting en bevestiging van de uitkomst.

Daarnaast maak ik wel eens gebruik van verschillende sets als de Engelenkaarten en Meesterkaarten van Petra Schneider, Runekaarten en de Osho Tao Oracle (gebaseerd op de I Ching).

Voor wat voor vragen kan ik een Tarot reading aanvragen?
De verschillende Tarot systemen die ik gebruik, zijn geschikt voor vragen naar inzicht, over jezelf en je leven. Voorbeelden van vragen die je zou kunnen stellen:

  • Hoe verloopt de ontwikkeling van mijn studie?
  • Is deze baan geschikt voor mij?
  • Wat is het kernprobleem in mijn relatie?
  • Hoe is het gesteld met mijn (spirituele, persoonlijke, enz.) ontwikkeling?

NB: ik gebruik de Tarot NIET om toekomstvoorspellingen te doen.

Als je meer wilt weten over jezelf en je ontwikkeling, maar je kunt geen duidelijke vragen formuleren, dan doen we dat samen, aan de hand van verschillende kaartleg methoden.

Praktisch informatie:
Duur: een Tarot reading duurt 1,5 uur.
Kosten: een reading kost €70,-