Home Webshop

Webshop

Welkom in de webshop!

Hier kun je een groeiend aantal aanbevolen spirituele boeken, producten, muziek en diensten vinden.
Met de aankoop van de producten in deze webshop steun je deze site!

Wendy’s boeken

Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Dat kan! Deze kun je rechtstreeks bij Wendy bestellen. Gebruik daarvoor het formulier op de contact pagina. Houd er wel rekening mee dat er dan verzendkosten bijkomen.

Gezondheid

Magnesium
Magnesium is een essentieel mineraal waar veel mensen in de moderne, geïndustrialiseerde landen tegenwoordig een chronisch gebrek aan hebben. Oorzaken zijn o.a. moderne landbouwtechnieken, waardoor voedsel en bodem verarmd raken aan voedingsstoffen, junk food & kant-en klare maaltijden, stress, medicijngebruik, etc. Mogelijk lijdt zelfs 50-80% van de mensen tegenwoordig aan licht tot chronisch magnesiumgebrek. Gevolg zijn allerhande klachten, van slaapproblemen, gejaagdheid, problemen met stresshantering, depressie, angst, tot ernstige fysieke klachten en syndromen.

Mensen die veel stress ervaren verbruiken veel magnesium, waardoor ze nog minder goed tegen stress kunnen en nog meer klachten ervaren, en zo in een vicieuze cirkel terecht komen.

Magnesium supplementen van de ‘gewone’ drogist of producent (de ‘bekende’ merken o.a.) zijn geen aanrader omdat die veelal uit magnesiumoxide bestaan: een variant die amper wordt opgenomen door het lichaam. Magnesium citraat of chelaat, en magnesiumchloride via de huid opnemen is een veel effectievere manier om dit probleem op te lossen.

Lees meer in dit artikel over magnesium deficiëntie
Meer over magnesium deficiëntie en chronische vermoeidheid
Uitgebreide Engelstalige lijst van symptomen van magnesiumgebrekSupplementen algemeen

Over e-nummers, gezond en gifvrij eten

Ascentie, lichtwerk, nieuwetijdsdenkenNatuurwezens, natuurrijken, deva’s, engelen

webshop boeken cd dvd engelen deva's natuurwezens mensen nieuwe tijdNatuurwezens en mensen: samen op weg naar de nieuwe Tijd
Nienke Riemersma e.a.
In deze Nieuwe Tijd wordt de sluier dunner. De drie grote rijken: de Hemelse rijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens komen weer bijeen. Het doel is om samen eenheid, harmonie, vreugde en schoonheid te bevorderen en meer Hemel op Aarde te vestigen.
Zie voor meer informatie de website Natuurwezens


HSP Hooggevoeligheid

PsychologieNative American

Reincarnatie


Dood en Bijna-dood ervaringen

Filosofie, meditatie en mindfulness

Dromen

Astrologie


 

Muziek
Hieronder vind je vooral muziek die mij inspireert bij het schrijven. Als je je wilt onderdompelen in de wereld(en) die mij inspireren, luister dan eens naar een van deze CD’s.

Meditatie en ontspanning