Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

23030
3
wendy gillissen

Welkom op de website voor de praktijk voor regressie-en reïncarnatietherapie van Wendy Gillissen!

Lees een groeiende collectie artikelen over reïncarnatie, dromen, engelen en tweelingzielen, HSP, spiritualiteit in het dagelijks leven, nieuwetijdsdenken, bewustwording, en bewust creatorschap. Wendy’s artikelen worden o.a. ook gepubliceerd op Nieuwetijdskind, Inspirerend Leven en LichtwerkersNederland.

(NB Wendy’s artikelen zijn beschermd door het auteursrecht. Het is niet toegestaan (delen van) deze artikelen te kopieren en gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Wendy, een link naar het oorspronkelijke artikel en duidelijke bronvermelding. Het delen van artikelen via de social media knoppen eronder mag natuurlijk wel, graag zelfs! ♥)

Mijn column over dromen in spiritueel maandblad Paravisie van 2015 kun je hier tevens integraal lezen.

Maak kennis met mijn in de Verenigde Staten bekroonde spirituele roman De Vloek van de Tahiéra, ontdek de wortels van dit bijzondere verhaal, lees de recensies of krijg een ‘sneak preview’ van het vervolg: De Zoektocht naar Tzanáta.

Snuffel lekker rond in de webshop met aanbevolen boeken, artikelen en muziek: met elke aankoop via de webshop steun je deze site.

Wees welkom om mee te praten op mijn blog of deel je ervaring via de reactieformulieren.

Word lid van de nieuwsbrief en ontvang aankondigingen van de nieuwste artikelen, nieuwtjes, en hoor het als eerste wanneer mijn nieuwste boek verschijnt.

Voor vragen over en aanmeldingen voor reïncarnatietherapie, droomworkshops en andere diensten in mijn praktijk gebruik je het beste het antwoordformulier op de contactpagina.

Heb je belangstelling voor regressie- en reincarnatietherapie? Lees dan vooral de algemene pagina met uitleg over regressie en de praktische informatie over kosten, aanmeldingen etc. Kijk ook even of je tot de doelgroep behoort. Ook de pagina over wat je wel en niet kunt verwachten van regressietherapie in mijn praktijk kan nuttig zijn eerst even door te nemen.

Ook voor regressie voor kinderen via de ouder en innerlijk kindwerk kun je op de site terecht.

Daarnaast schrijf ik een groeiend aantal artikelen over narcisme en begeleid ik veel mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt in de context van spirituele groei, verborgen narcisme of narcisme in de familie.

Veel plezier en inspiratie bij je bezoek!

Hartelijke groeten, Wendy Gillissen

Voor meer informatie kun je het contactformulier gebruiken.