Home Artikelen Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

Welkom op de site van drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressietherapeute

29057
3
wendy gillissen

Welkom op de website voor de praktijk voor regressie-en reïncarnatietherapie van Wendy Gillissen!

Lees een groeiende collectie artikelen over reïncarnatie, dromen, engelen en tweelingzielen, HSP, spiritualiteit in het dagelijks leven, nieuwetijdsdenken, bewustwording, en bewust creatorschap. Wendy’s artikelen worden o.a. ook gepubliceerd op Nieuwetijdskind, Inspirerend Leven en LichtwerkersNederland.

Mijn column over dromen in spiritueel maandblad Paravisie van 2015 kun je hier tevens integraal lezen.

Maak kennis met mijn in de Verenigde Staten bekroonde spirituele roman De Vloek van de Tahiéra, ontdek de wortels van dit bijzondere verhaal, lees de recensies , en maak kennis met het op 18 mei 2020 verschenen vervolg: De Zoektocht naar Tzanáta. Of lees een ”sneak preview” van het derde deel in wording: Het Verloren Land.

Snuffel lekker rond in de webshop met aanbevolen boeken, artikelen en muziek: met elke aankoop via de webshop steun je deze site.

Wees welkom om mee te praten op mijn blog of deel je ervaring via de reactieformulieren.

Word lid van de nieuwsbrief en ontvang aankondigingen van de nieuwste artikelen, nieuwtjes, en hoor het als eerste wanneer mijn nieuwste boek verschijnt.

Voor vragen over en aanmeldingen voor reïncarnatietherapie, droomworkshops en andere diensten in mijn praktijk gebruik je het beste het antwoordformulier op de contactpagina.

Heb je belangstelling voor regressie- en reïncarnatietherapie? Lees dan vooral de algemene pagina met uitleg over regressie en de praktische informatie over kosten, aanmeldingen etc. Kijk ook even of je tot de doelgroep behoort. Ook de pagina over wat je wel en niet kunt verwachten van regressietherapie in mijn praktijk kan nuttig zijn eerst even door te nemen.

Ook voor regressie voor kinderen via de ouder en innerlijk kindwerk kun je op de site terecht.

Daarnaast schrijf ik een groeiend aantal artikelen over narcisme en begeleid ik veel mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt in de context van spirituele groei, verborgen narcisme of narcisme in de familie.

Veel plezier en inspiratie bij je bezoek!

Hartelijke groeten, Wendy Gillissen

Voor meer informatie kun je het contactformulier gebruiken.
Previous articleJe gevoeligheid als talent
Drs. Wendy Gillissen is psychologe, reïncarnatietherapeute en auteur van de in de Verenigde Staten bekroonde spirituele avonturenroman ‘De vloek van de Tahiéra’. Zij heeft een praktijk voor regressie -en reïncarnatietherapie in Delft. Wendy geeft daarnaast les in droomwerk en schrijft artikelen voor Nieuwetijdskind en haar blog. Momenteel voltooit Wendy het vervolg op haar eerste spirituele roman, 'De Zoektocht naar Tzanáta' en werkt zij aan een klein handboek 'Omgaan met entiteiten en wezensvreemde energieën'. In haar vrije tijd knuffelt ze graag bomen en speelt ze op de Keltische harp.

3 COMMENTS

  1. Interessant artikel over reïncarnatie, multidementionale ziel. Iets in mij is bewust van deze ” stelling” ook geintreseerd om zelf te ervaren wat ik toe kan voegen bij mijn reizende ziel. Ik voel dat ik wat mis…een inzicht over een bepaald thema. Van alle kanten bekeken…veel onderzoek gedaan. Veel geleerd bewust geworden en opgelost. Maar dit…nu in mijn tweede jaar hypnotherapie en practitioner…de lessen van reïncarnatie komen er aan.
    Ben benieuwd wat dit deel van mijn ziel…mij wilt zeggen. Ik kan het niet horen…
    Dank je wel voor dit prachtige artikel…ik ga verder lezen op he site en zal hem delen met onze hypno groep! Succes!
    Liefst Tanja

LEAVE A REPLY

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.